Lezzeti Takip Edin
ÇIK
 

EKMEK ARASI

Geçmişten gelen tecrübe ve birikimle lezzetlerimizi sanat olarak sunuyoruz.

Ekmek Arası Dana Kokoreç

Yapımında bağırsaklar özenle temizlenmekte, yağ/bağırsak oranı ideal şekilde ayarlanmakta, Gıda Mühendislerimiz tarafından sıklıkla ve titizlikle denetlenmekte ve onaylı işletmelerden temin edilmektedir.

Ekmek Arası Kuzu Kokoreç

Kuzu mumbarı, badem, çöz ve kuzu gömlek yağı kullanılmakta ve kullanılan yağ ile birlikte ideal oranda karışımlarla sarılarak hazırlanmaktadır. Kalite ve Gıda Güvenliği Standartlarına ve Türk Gıda Kodeksi kurallarına uygunluğu Gıda Mühendislerimiz tarafından titizlikle denetlenmektedir.

Ekmek Arası Köfte

Özenle seçilmiş %100 dana kaburga etleri, kendimize has baharat karışımımız ile hazırlanır ve personellerimiz tarafından Gıda Mühendislerimiz kontrolünde tamamen hijyenik ortamlarda özenle hazırlanarak form’landırılır.

Ekmek Arası Tavuk

Özel soslarımızla marine edilerek deri ve kemik kısımları uzaklaştırılmış tavuk göğsüdür. Helal kesim’den sofralarınıza kadar kontrolümüz ve denetimlerimizin altındadır.

Ekmek Arası Sucuk

Sucuklarımız doğal bağırsakta doldum yapılmaktadır. %100 dana eti kullanılmakta ve sırrı bizde gizli baharat karışımları ile mixlenerek hazırlanmaktadır.