Franchising
Nazif Kara Köfte&Kokoreç’in Türkiye'de tüm lisans haklarına sahiptir. Restoranların işletmeciliği için verilen franchise süresi 5 yıldır. Verilen lisans sayesinde Lisans Alan kişi sahip olduğu restoranda ve ilgili marka altında ticari faaliyet göstermeye hak kazanmaktadır.
Franchise Adaylarında Aranan ÖZELLİKLER:
Nazif Kara Köfte&Kokoreç olarak, girişimci bir ruha ve başarma hırsına sahip, başarılı bir iş geçmişi ve yönetim tecrübesi olup, yatırımın gerektirdiği finansal kaynaklara sahip olabilen işletmeci franchise adayları tercih edilmektedir.
EĞİTİM:
Seçilen işletmeci adayı ve çalışma arkadaşları, restoran açılış hazırlıkları süresince Nazif Kara ve ekibi tarafından verilen eğitim programına katılarak işletmeci olabilme hakkını kazanırlar. Lisans Alanın kendisi işletmeci olabildiği gibi restoranın yönetimini tayin edeceği bir işletmeci ile de yürütebilir.
DESTEK HİZMETLERİ:
İşletmecilerimize, restoranın açılış hazırlıkları süresince ve açılışın ilk gününden itibaren pazarlama, reklam, satın alma, lojistik, eğitim, insan kaynakları, operasyon, kalite kontrol gibi yoğun destek hizmetleri verilmektedir.
NAZİF KARA YATIRIM ŞARTLARI:
Yatırım bedeli, Nazif Kara Köfte&Kokoreç isim bedeli olarak 750.000 TL + Açılış giderleri için 2.500.000 TL ’den başlamaktadır.
Nazif Kara Köfte&Kokoreç’in franchisee’lere verdiği restoran işletmeciliği süresi 5 yıldır ve isteğe bağlı uzatılabilir. Verilen lisans sayesinde, lisans alan kişi sahip olduğu restoranda ve ilgili marka altında ticari faaliyet göstermeye hak kazanmaktadır. Net ciro üzerinden ilk 3 ay şubeye destek olarak royalty alınmamakta 3. Aydan sonra ise %3 royalty alınmaktadır.
YER SEÇİMİ:
Yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu bölgeler, sinema, okul, dershane yakınları, kır bahçesi alanları, restoran ve fast food işletmeciliğine uygun ana arterler restoran açılacak mekânda aranan özellikler arasındadır. Restoran açılacak lokasyon Nazif Kara Köfte&Kokoreç yetkilileri tarafından onaylanır ve kiralanır.
FİZİKSEL ÖZELLİKLER:
İş yeri giriş katında olmalıdır. Giriş katı minimum 120 m2, toplam kapalı alan ise minimum 250 m2 olmalıdır. Ön cephe genişliği; minimum 6.5 m, her kat için tavan yüksekliği minimum 2.90 m olmalıdır.
İş yerinin giriş katında olma zorunluluğu dışında, kiralanan lokasyonda gerçekleşen inşaatın uygunluğu ilgili markaların standartları doğrultusunda kontrol edilir.
Sorularınız:
Detaylı bilgi için franchise@nazifkara.com.tr adresinden Franchise Departmanı’na ulaşabilirsiniz.